Upozorenje Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznajte više ovdje
PRIHVAĆAM
 
AEKS d.o.o. Ivanić Grad započeo je s radom 1993. godine. Početak je zapravo bio kulminacija dugogodišnjeg rada pojedinaca, koji su imali cilj dovesti najbolje prakse svjetskih tehonolgija u Hrvatsku te stvoriti kompaniju koja bi bila prepoznatljiva i konkurentna svojim uslugama na tržištu. AEKS d.o.o. danas zapošljava djelatnike raznih struka i profila (dipl.inž. kemijske tehnologije, dipl. inž. biokemije, dipl. inž. naftnog rudarstva, inž. strojarstva, kemijske tehničare, strojarske tehničare, elektrotehničare te ostale kvalificirane djelatnike) i sve usluge pruža vlastitom opremom, tehnologijama i djelatnicima. Suradnja s državnim i znanstvenim institucijama zauzima posebno mjesto u cilju zajedničkog praćenja, istraživanja i primjene novih tehnologija. 
 
 
Misija
Misija AEKS-a jest postati prepoznatljivim kao vodećom kompanijom na tržištu nuđenjem konkurentnih usluga mehaničkog i kemijskog čišćenja, gospodarenja otpadom, antikorozivne zaštite i zaštite okoliša.
 
Misija AEKS-a ispunjava se kroz:
  • primjenu najbolje postojeće tehnologije
  • njegovanje poslovnih vrijednosti i odnosa 
  • usvajanje, prenošenje, povećanje znanja i vještina potrebnih za poslovanje na globalnoj razini, te za prilagođavanje tržišnim i tehnološkim promjenama
  • pažnju o zdravlju svih zaposlenih.
 
 
Vizija
Vizija AEKS-a jest biti profitabilan dobavljač kupcima koji traže optimizirana rješenja za probleme mehaničkih i kemijskih čišćenja, zbrinjavanja otpada, antikorozivne zaštite kao i zaštite okoliša.
 
AEKS d.o.o. promiče visoke etičke i moralne vrijednosti poslovanja, odgovornost prema čovjeku, zajednici i prirodi, njegujući toleranciju, razumijevanje različitosti i kulturu.
 
 
Profil tvrtke
 
AEKS d.o.o.
Omladinska 45, HR-10310 Ivanić Grad, Croatia
 
Nazovite nas:
+385 1 288 1 440
 
E-pošta:
Glavna djelatnost
prema NKD-u
2561 - Obrada i presvlačenje metala
Zaposlenici
2018.
110
Temeljni kapital
Uprava
10,3mil kn
Ukupni promet
2018.
~37mil kn