AEKS d.o.o. Ivanić-Grad danas zapošljava djelatnike raznih struka i profila (dipl.inž. kemijske tehnologije, dipl. inž. biokemije, dipl. inž. naftnog rudarstva, inž. strojarstva, kemijske tehničare, strojarske tehničare, elektrotehničare te ostale kvalificirane djelatnike) i sve usluge pruža vlastitom opremom, tehnologijama i djelatnicima. Posebna pažnja posvećuje se zdravlju svih zaposlenih, radu sa sredstvima i tehnologijama koja minimalno opterećuju čovjekovu okolinu te usvajanju najnovijih svjetskih iskustava i tehnologija u zaštiti i otklanjanju uzroka akcidentnih situacija. Suradnja s državnim i znanstvenim institucijama zauzima posebno mjesto u cilju zajedničkog praćenja, istraživanja i primjene novih tehnologija. Uvođenjem novih tehnologija, znanstvenim pristupom problemima te konstantnom izobrazbom djelatnika trajno smo opredijeljeni ispunjavanju želja naših kupaca! Naša dosadašnja iskustva u takvim poslovima i naši stručni djelatnici jamče vam primjenu odgovarajućih tehnologija.
 
 
Naša misija
Naša je misija biti vodeći na tržištu nuđenjem konkurentnih usluga za probleme mehaničkih i kemijska čišćenja, gospodarenja otpadom, antikorozivne zaštite kao i zaštite okoliša u industriji. U razvoju i pružanju usluga kontinuirano nastojimo primjenjivati najbolje postojeće tehnologije bez ugrožavanja kvalitete pruženih usluga, kako bi se osigurala podudarnost sa sve većim zahtjevima zaštite zdravlja, sigurnosti i zaštite okoliša. AEKS cijeni dugogodišnje poslovne odnose sa svojim kupcima koji se zasnivaju na međusobnom povjerenju te razmjeni iskustava i znanja.
 
 
Naša vizija
AEKS stremi biti profitabilni dobavljač kupcima koji traže optimizirana rješenja za probleme mehaničkih i kemijskih čišćenja, zbrinjavanja otpada, antikorozivne zaštite kao i zaštite okoliša.
 
 
 
 
Profil tvrtke
Sve što trebate znati o nama:
 
AEKS Ltd.
Omladinska 45, HR-10310 Ivanić Grad, Croatia
 
Nazovite nas:
+385 1 288 1 440
 
E-pošta:
Glavna djelatnost
prema NKD-u
2561 - Obrada i presvlačenje metala
Zaposlenici
2017.
108
Temeljni kapital
Uprava
10,3mil kn
Ukupni promet
2017.
~40mil kn