Primjena nove tehnologije čišćenja metalnih površina mlazom vode pod ultra-visokim pritiskom

11/08/2018
od strane Admin Admin
Primjena nove tehnologije čišćenja metalnih površina mlazom vode pod ultra-visokim pritiskom
- Na projektu "Antikorozivna zaštita spremnika mazuta" u HEP - Toplinarstvo Osijek prvi put je primijenjena tehnologija pripreme metalnih površina mlazom vode pod ultra-visokim pritiskom pomoću specijalnog uređaja - daljinski upravljanog robota Climb rob 125. Ovom tehnologijom postiže se puno veća učinkovitost pripreme i čišćenja metalnih površina.

Od ožujka 2016. krenula implementacija SCC sustava

11/04/2016
od strane Admin Admin
Tvrtka se opredjelila za uvođenje SCC sustava (Safety Checklist Contractors), međunarodne norme primjenjive za proizvođače i pružatelje usluga. Pomoću SCC sustava unapređuje se sigurnost tvrtke koja obavlja opasne poslove. Posjedovanje SCC certifikata jamči da opasne poslove obavljaju organizacije čiji su zaposlenici prikladno obučeni te profesionalno upravljanje i čvrstu obvezanost pitanjima sigurnosti, zdravlja i zaštite okoliša.

Sufinanciranje projekta u sklopu programa Poduzetnički impuls 2013.

04/04/2015
od strane Admin Admin
AEKS d.o.o. je započeo provedbu projekta u sklopu programa Poduzetnički impuls 2013., Mjera B1 – „Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika“ koji je sufinanciran od strane HAMAG INVEST-a.
Nabavom i instalacijom trofaznog dekantera sa separatom i ulaganjem u marketinške aktivnosti, tvrtka će pružiti bržu, bolju i potpuniju uslugu gospodarenja otpadom te uskladiti poslovanje s EU direktivama i novim hrvatskim Zakonom o održivom gospodarenju otpadom.
Projekt je je započeo u srpnju 2013. i traje do sredine svibnja 2014. godine.

Komentari

Nema postova

Napiši komentar