Upozorenje Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznajte više ovdje
PRIHVAĆAM

Korištenjem Internet stranice AEKS d.o.o. smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama AEKS d.o.o. smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni aeks.hr. 

AEKS d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.  

Svrha Internet stranice AEKS d.o.o. je približiti korisnicima svoje usluge i pomoći im u razumijevanju njihovih izvedba i procesa te u tom smislu AEKS d.o.o. nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju. 

AEKS d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti AEKS d.o.o. nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe, bez odobrenja i suglasnosti tvrtke AEKS d.o.o.

Iako AEKS d.o.o. nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.  

AEKS d.o.o. ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice AEKS d.o.o. na druge stranice.